Förskollärare/grundskollärare F-3 till förskoleklass på Sundsbroskolan

Förskollärare/grundskollärare F-3 till förskoleklass på Sundsbroskolan

Arbetsuppgifter

Vi söker nu 2 nya förskollärare. Den ena som kollega till en av våra andra förskollärare i en förskoleklass och den andra som förskollärare med ett samverkansuppdrag i en åk 1.

Som förskollärare hos oss ansvarar du för planeringen, undervisningen och bedömningen i vår förskoleklass. Mot bakgrund av läroplanen och övriga styrdokument utvärderar du den pedagogiska verksamheten i förskoleklassen.

Du hittar strategier för att nå- och stärka varje elev i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling. Detta för att dels uppmuntra våra elevers fortsatta utveckling och dels för att förbereda dem för fortsatt utbildning.

Du arbetar i ett nära samarbete med ditt arbetslag. Andra konstellationer utöver det kan också komma att förekomma. Det kan även förekomma att du i ditt uppdrag arbetar på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad förskollärare, alternativt legitimerad lärare med behörighet för att undervisa i förskoleklass. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som förskollärare i förskoleklass ser vi det som meriterande. För den ena tjänsten är det meriterande om du har en kompetens gällande ämnet musik

Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en fin lärandemiljö åt eleverna i vår förskoleklass.

Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten. Samtidigt har du en god vana av, och arbetar därför effektivt och med god kännedom med relevanta, digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Sundsbroskolan är en attraktiv arbetsplats som präglas av hög måluppfyllelse hos eleverna och en samarbetskultur mellan pedagogerna. Våra förskollärare har ett tätt samarbete och ett pågående utvecklingsarbete. Våra åtaganden det här året är digitalisering och undervisningens kvalité.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommels

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Anette Petersson
Telefon 0731-512390
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Lärare, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)