Elevkoordinator till Glasbruksskolan

Elevkoordinator till Glasbruksskolan

Arbetsuppgifter

Vår elevkoordinator är föräldraledig och därför söker vi en vikarie för henne. Som elevkoordinator på Glasbruksskolan har du tillsammans med vår andra elevkoordinator ansvar för skolans rastverksamhet, stöttar lärare och fritidspersonal i frågor som rör grupper och socialt samspel, är behjälplig i utredningar kring kränkningsanmälningar, behjälplig vid kontakter gällande elev och familj samt verkar för en god arbets- och lärandemiljö för eleverna.

Du samarbetar strukturerat med all personal på skolan och är en del av elevhälsan. I uppdraget ingår bla: rastverksamhet och ansvar för rastkompisar, arbete med läroplanens värdegrundsarbetet, samtal för att motivera, stödja och skapa trygghet för eleverna på skolan och på fritids. Vidare ingår även att vara en länk mellan hem och skola för vissa elever samt sociala kartläggningar och uppföljning av trivselenkäter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat högskoleexamen inom till exempel pedagogik, hälsa eller beteendevetenskap. Det är meriterande med erfarenhet av arbetet med barn i unga i grundskoleåldern. I uppdraget krävs kunskap kring dokumentation samt en förmåga att arbeta självständigt i uppdraget, både vad gäller planering och genomförande. Vi ser också att du har erfarenhet av att handleda kollegor samt erfarenhet av rastverksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med engagerade kollegor och elever på Glasbruksskolan? Glasbruksskolan ligger i Limhamns Sjöstad i närheten av Ribersborgsfältet och invigdes i september 2016. Glasbruksskolan är en F-6-skola med cirka 550 elever där fritidshemsverksamheten är integrerad med skolan. I rektorsområdet vill vi:
  • ge våra elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden
  • skapa förutsättningar för ett livslångt lärande i en kreativ och stimulerande miljö, som präglas av ömsesidig respekt.
  • lära våra elever att ta ansvar och utvecklas i sitt lärande utifrån sina egna förutsättningar
Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstid, tills 230224
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 220815

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Marie Cederborg
Telefon 040-349280
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (7 dagar kvar)