Elevkoordinator i åk 7-9 till Hermodsdalsskolan

Elevkoordinator i åk 7-9 till Hermodsdalsskolan

Arbetsuppgifter

Till Hermodsdalsskolan söker vi nu en elevkoordinator!

I uppdraget som elevkoordinator på Hermodsdalsskolan åk 7-9 ingår en rad olika arbetsuppgifter med fokus på både eget ansvar och samarbete med närmsta kollega, arbetslag och skolan som helhet. Du är en länk mellan elever, deras vårdnadshavare och lärare. Du kommer tillsammans med dina närmsta kollegor, också elevkoordinatorer, att dela på ett mentorsuppdrag i årskurserna 7-9. Förutom detta ingår att utreda kränkningsanmälningar, dokumentera och utreda frånvaro samt planera och hålla i mentorstid. Du deltar på elevhälsoteamsmöten och bidrar till både det förebyggande elevhälsoarbetet samt efterföljande åtgärder och insatser som det beslutas om där.

Våra elevers skoltid ska leda till betyg men också till en värdegrund de har nytta av hela livet. Vi arbetar för att eleverna ska få tillit till sin egen förmåga, ha nyfikenhet och skapa förståelse för att vara med och påverka vårt demokratiska samhälle. Tillsammans med undervisande lärare, EHT och ledningsgrupp kommer du som elevkoordinator att ha ett tätt samarbete för att utveckla varje elevs bästa skola!

Kvalifikationer

Du som söker har en adekvat högskoleexamen inom till exempel pedagogik, hälsa eller beteendevetenskap. Utöver detta är det viktigt för oss att du har erfarenhet av arbete med barn och unga, gärna i grundskoleålder. Du behärskar god svenska i både tal och skrift då uppdraget innebär många samtal och mycket skriftlig dokumentation.

Vi söker dig som drivs av att göra skillnad och som motiverar våra elever att göra skillnad genom att bidra till en välkomnande miljö med öppet och ett inkluderande klimat. Du har lätt för att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare men även kollegor och andra aktörer. För att lyckas i uppdraget krävs det att du har god förmåga att se helhetsperspektiv utifrån elevernas bästa, kunna lyfta blicken från sin egen del i verksamheten och anpassa upplägg på gruppnivå men också individuellt samt ha stort fokus på analys kopplat till skolans mål.

Om arbetsplatsen

Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med 525 elever. Fritidsverksamheten har 145 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum. På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev! Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor vi går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs. Här vill vi att alla elever ska lyckas och arbetar därför för en ökad behörighet till gymnasieskolan. Aktiviteter vi arbetar med är en främjande skolmiljö, bedömning samt en läsande skola.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 220811

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Mer info
Kontaktperson Catherine Karnå
Telefon 0723-713827
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (8 dagar kvar)