Arbetsuppgifter

Vi utför drift och underhåll av gatubelysning i hela Malmö stad och söker nu dig som vill arbeta som elmontör hos oss. Du kommer att få arbeta i en arbetsgrupp bestående av 9 elmontörer och 4 tekniker. I rollen som elmontör ingår följande arbetsuppgifter:
  • driftåtgärder såsom serie och punktbyte av ljuskällor
  • kabelfelssökning och reparation av kabelfel
  • kabelutsättning
  • byte av belysningsstolpar
  • service av slitna eller skadade anläggningsdelar
  • byte av armaturbyte
  • viss nyanläggning
  • ledningsvisning
  • inventering av centraler
  • mätning av utlösningsvillkor
Du kommer arbeta i utemiljö året runt och kommer utföra stor del av ditt arbete i trafikmiljö med lift, arbetet utförs både ensam och i team beroende på vad arbetet kräver. I tjänsten förekommer även arbete med trafiksignaler. Vi använder oss utav Ellyse för dokumentation och återrapportering.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du har gymnasieutbildning inom elprogrammet eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av elarbeten och elektriska installationer. Du ska känna ansvarskänsla för ditt arbete, vara kommunikativ och ha en vilja att ge en god service i kontakten med kunder och kollegor. Du ser vikten av att följa arbetsplatsens säkerhetsföreskrifter och är systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt och har förmågan att hitta lösningar på uppkomna situationer.

Då vi arbetar ute året runt är det viktigt att du innehar viljan och förmågan att arbeta i utemiljö året runt där stor del av arbetstiden innebär att utföra arbete i trafikmiljö.

För tjänsten krävs att du har B-körkort för manuellt växlad bil, god dator- och systemvana samt har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi ser det meriterande om du erfarenhet inom drift och underhållsarbeten avseende belysningsanläggningar. Det är positivt om du har C-körkort, Arbete på väg, Heta arbeten, liftutbildning och ESA 14.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Nicklas Nilsson
Telefon 070-3154618
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (4 dagar kvar)