Bildlärare på 50% till Rådmansvångens skola

Bildlärare på 50% till Rådmansvångens skola

Arbetsuppgifter

Till Rådmansvångens skola söker vi nu en lärare i bild för undervisning i åk 7-9 på 50%!

I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper både självständigt och i samarbete med dina kolleger. Du kommer att ha en ämneskollega. Din undervisning utgår från forskningsbaserade metoder och är kreativ. Den syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Vidare arbetar du också med det löpande utvecklingsarbetet på skolan. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola. Du ingår i ett arbetslag, som består av engagerade medarbetare som ser fram emot ditt deltagande i arbetet med att skapa en trygg och utvecklande lärandemiljö för våra elever. Du kan även komma att vara mentor för några av våra elever. Som mentor informerar och håller du elevens vårdnadshavare underrättade om elevens studieutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i bild.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en grundad didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö. Du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och har en god vana och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Välkommen till Rådmansvångens skola, som är en 4-9-skola med ca 300 elever i nyrenoverade fräscha lokaler mitt i hjärtat av Malmö. Skolan startade hösten 2018 och håller på att växa. Dess närhet till kultur, parker, centrum och kommunikationer ger våra elever och medarbetare stora möjligheter till varierade lärmiljöer.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 50%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-08-10

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Marianne Mårtensson
Telefon 073-3595796
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (9 dagar kvar)