Arbetsförman naturvård

Arbetsförman naturvård

Arbetsuppgifter

Markskötsel, som är en del av kommunteknik och serviceförvaltningen, utför drift och underhåll av Malmö stads grönytor samt manuell och maskinell renhållning av gator och torg. Från och med april 2021 har kommunteknik och enheten markskötsel ett utökat uppdrag, vilket innebär att sköta grönytor och renhållning i hela Malmö. Utöver detta tillkommer skötsel av Malmö stads naturvårdsområden, vilket är varför vi nu söker en arbetsförman till sektionen naturvård.

I arbetet som arbetsförman får du ett omväxlande och utmanande arbete där du biträder sektionschefen i planering och uppföljning av verksamheten samt bidrar med förbättringsförslag. I arbetsförmansrollen ingår att på sektionschefens uppdrag planera, samordna och fördela de dagliga arbetsuppgifterna samt ge stöd och vägledning till arbetsgruppen. Operativt arbete ingår.

Arbetsförmannen ansvarar för tillsyn och uppföljning av driftområdet samt fordon och maskiner. Vidare ingår i rollen att biträda sektionschefen med att upprätthålla goda kontakter med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Du medverkar aktivt i regelbundna möten med övriga arbetsförmän inom markskötsel.

Kvalifikationer

Du har yrkesutbildning inom naturvård eller ekologi alternativt motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdigt samt har minst 2 års erfarenhet av naturvård alternativt grönyteskötsel, gärna storskaligt. Vi ser det som meriterande om du dessutom har högskoleutbildning inom naturvård eller ekologi samt erfarenhet av en liknande roll inom grönyteskötsel eller naturvård.

Du har B-körkort för manuellt växlad bil, god datorvana samt behärskar svenska i såväl tal som i skrift.

Som person visar du respekt, intresse och förståelse för andra. Du är kommunikativ och skapar laganda. Några av dina styrkor är att planera, organisera, hålla tidplaner samt upprätthålla en positiv attityd även i pressade situationer. Du har lätt för att lära dig och sprider gärna kunskap vidare i organisationen.

Om arbetsplatsen

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Thomas Nilsson
Telefon 070-9512698
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (6 dagar kvar)