Aktivitetsledare till aktivitetscenter

Aktivitetsledare till aktivitetscenter

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en aktivitetsledare till vårt aktivitetscenter. Aktivitetscenter utför insatser som arbetsförmågebedömningar, arbetsträning i anpassad miljö och gruppverksamhet för personer med svag eller oklar anknytning till arbetsmarknaden.

Följande huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
 • Introducera och handleda deltagarna i det dagliga arbetet i centrets verkstäder. Inom centret arbetar deltagarna med snickeri, montering, målning, trädgårdsskötsel, kök, sömnad, möbelåtervinning m m.
 • Ta fram och belysa deltagarnas kompetenser i syfte att öka deras möjligheter att ta ett steg vidare mot arbete på den reguljära arbetsmarknaden.
 • Tillsammans med handläggare verkställa deltagarnas individuella handlingsplan
 • Samarbete inom Aktivitetscenter
 • Delta i utvecklingsarbetet kring organisationens insatser och metoder
 • Viss dokumentation
Kvalifikationer

För att hantera den här tjänsten så vill vi att du har:
 • en avslutad gymnasial utbildning
 • en snickarutbildning eller annan hantverksutbildning
 • flerårig erfarenhet av att handleda individer och grupper
Som person ser vi att du som söker har en pedagogisk förmåga och ett praktiskt handlag. Stor vikt läggs vid din förmåga att skapa förtroende och goda relationer samt att du är utvecklingsinriktad och samarbetsvillig. Det är också viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vidare är meriterande om du har:
 • erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadspolitiska områden
 • erfarenhet av arbetsrehabilitering av långtidsarbetslösa / långtidssjukrivna
 • övriga språkkunskaper
 • en utbildning i lösningsfokuserat förhållningssätt
Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare kanske du märker att du till denna tjänst söker via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter system för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system och vill återanvända din ansökan till denna rekrytering, kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner CV och personligt brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Mer info
Kontaktperson Cathrin Lindgård
Telefon 0729-665866
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (8 dagar kvar)