3D-utvecklare till Malmö stadsbyggnadskontor

3D-utvecklare till Malmö stadsbyggnadskontor

Som 3D-utvecklare kommer du ingå i Stadsbyggnadskontorets 3D-team bestående av fem kollegor med olika specialistkunskaper. Tillsammans kommer ni att arbeta med utveckling av våra processer när det gäller automatiserad framställning av 3D. Du är med i hela arbetskedjan från planering, visualisering och skapande av 3D-modeller samt interaktiva visualiseringar så som VR och AR. I arbetet ingår att hantera 3D-modeller på olika sätt beroende på ändamål och beställare. Du blir en viktig kugge i produktionen av Malmös stadsmodell i 3D som används till olika ändamål så som analys, visualisering och 3D print.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ingenjörsexamen med inriktning 3D/modellering med hjälp av laserdata, bildhantering alternativt annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Då rollen innebär ett nära samarbete med både kund och 3D-team utgår vi ifrån att du är serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och är van vid att ta egna initiativ. Det är meriterande om du har 3-5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom branschen och på så sätt hunnit skaffa dig både bred och fördjupad kunskap. Vi har stort fokus på mjukvaror i Autodesk-sviten, så som Autocad, 3D Studio Max, Maya och Revit och ser därför gärna att du har kunskaper inom någon/några av dessa. Det är även meriterande om du har tidigare kunskaper av program så som SketchUp, FME, Agisoft Photoscan och Unity. Du kommer att arbeta med att utveckla, planera och optimera processer för automatisk framtagning av 3D-data. För att lyckas i rollen bör du därför ha kunskap av programmering eller scripting i till exempel Python eller C#. Vi ser att du är en person som är van vid att hantera flera parallella processer och som alltid lägger stor vikt vid att leverera resultat med hög kvalitet och noggrannhet. Du är flexibel och en duktig problemlösare med förmåga att göra rätt prioriteringar.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Magnus Wilhelmsson
Telefon 040-342287
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Malmö har utvecklats till en spännande stad som lockar såväl människor som företag och i detta expansiva skede står Malmö stad inför flera utmaningar där Stadsbyggnadskontoret har en viktig roll. På Stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 230 personer med att planera och utveckla Malmö. Stadsbyggnadskontoret är en myndighet för plan-, bygg- och lantmäterifrågor och arbetar med kartläggning samt service åt bostadsmarknadens parter. Mätningsenheten, där tjänsten är placerad, ansvarar bland annat för produktion av 3D-data och utveckling av användningen av 3D-data.