Utvecklingssekreterare

Utvecklingssekreterare

Vi söker en utvecklingssekreterare med huvuduppdraget är att vara processledare för verksamhets - och processutveckling på avdelningen stadsfastigheter. Processarbetet är en del av Malmö stads utvecklingsarbete. Fokus ligger på att vara metodstöd i arbetet med styrning, ledning och utveckling åt verksamheten. I arbetet ingår även att driva och vara metodstöd för analys och förbättring av gemensamma arbetssätt, processer och rutiner. Du kommer arbeta med kvalitets- och verksamhetsutveckling främst genom att utveckla arbetssätt och metoder för att genomföra ständiga förbättringar tillsammans med verksamheten. Du kommer även att bidra i förvaltningens förbättrings- och utvecklingsarbete. Du arbetar nära avdelningschef, enhets- och sektionschefer, samordnare för processorientering av verksamheten samt förvaltningens processledare. Du samarbetar även med liknande funktioner inom avdelningen och resten av serviceförvaltningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lämplig högskoleexamen, gärna med samhälls- eller beteendevetenskaplig inriktning. Vi ser gärna att du har arbetat inom en politiskt styrd organisation och att du kan processleda, analysera och har erfarenhet från förändringsledning samt implementering. Erfarenhet av målstyrning i offentlig förvaltning är meriterande. Du är analytisk och har förmåga att se helheter. Du arbetar målinriktat och självständigt, du är drivande och är van att ta egna initiativ inom ramen för ditt uppdrag. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du kan snabbt sätta dig in i nya sammanhang och frågeställningar. Är strukturerad, noggrann och kan självständigt planera ditt arbete. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt har en god kommunikativ förmåga. Vi ser att du har en helhetssyn och ser saker i ett större sammanhang. Du är strukturerad, har förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Innehar god samarbetsförmåga, är lyhörd och driven som person.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Malmö stad serviceförvaltningen kan komma att använda sig av screening/test vid många sökande. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lars Kristensson
Telefon 0708-123687
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Stadsfastigheters 125 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen 1,8 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.