Teknisk förvaltare

Teknisk förvaltare

Du arbetar i sektionen som förvaltar kommunens kultur och fritidsfastigheter. Här ingår allt från historiska byggnader och Malmö Live till idrottsanläggningar, bad och ishallar. Dina främsta arbetsuppgifter är att stötta fastighetsförvaltare i tekniska frågor om drift och underhåll, myndighetskrav, projekt och fastighetsförädling. Du planerar och driver tekniska projekt inom styr- och regler, ventilation och VS. Du ska också stötta fastighetsförvaltare vid kontakter med hyresgästen i frågor som rör installationsteknik. Stadsfastigheter arbetar målmedvetet med energieffektiviseringar och driftoptimeringar. Därför ska du ha ett intresse och fokus på att fastighetsdriften ska vara långsiktigt hållbar. Du arbetar både enskilt och i olika grupper. Tjänsten innebär också att vara med i övergripande projekt och utredningar samt att samarbeta med tekniska förvaltare i de övriga sektionerna. Du ansvarar för leverantörskontakter och deltar i enhetens underhållsplanering, där du fokuserar på de tekniska installationerna. Du kommer att behöva använda flertal olika system. Idag används Xpand, Citec, Eon Navigator, mätarträd E4:a. Som anställd i en kommunal verksamhet måste du vid upphandlingar följa Lagen om Offentlig Upphandling.

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som antingen har lämplig högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du ska också ha flera års arbetslivserfarenhet. Kombinationen av utbildning och erfarenhet har gett dig en stabil teoretisk grund och en praktisk kompetens att falla tillbaks på. Du har en bred kunskap om fastighetstekniska installationer och det är en merit om du har renvattenutbildning för processindustri. Erfarenhet från projektledning är meriterande, precis som erfarenhet av styr- och reglersystem för processindustri. Vid komplexa problem är du den som identifierar frågeställningar och letar lösningar. Du är självgående och dina referenser kan berätta om din höga arbetsmoral, din kvalitetsmedvetenhet och ditt helhetstänk. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har också god datorvana och arbetar systematiskt. Du får stor användning av dina breda kunskaper, eftersom du kommer träffa experter och samtidigt ska vara den som har helhetsperspektivet. Detta förutsätter ödmjukhet och god kommunikativ förmåga, egenskaper som också är till stor hjälp i det nära samarbetet med kunder, kollegor och myndigheter.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Rekrytering kommer ske löpande. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Linda Hassel
Telefon 0766-086427
Email Mejla Linda Hassel
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Stadsfastigheters 125 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen 1,8 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.