Sektionschef Städservice

Sektionschef Städservice

Städservice ansvarar för lokalvården i delar av kommunens verksamheter såsom förskola, grundskola och fritidsverksamhet. På städservice arbetar 160 personer som levererar städuppdrag och tilläggstjänster till ca 100 skolor och förskolor efter överenskommelse. Som sektionschef leder du verksamheten och har budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. Du kommer att ansvara för en av sex sektioner med ca 25 medarbetare och arbetet ska utföras enligt överenskommelse med lagar, avtal och Malmö stads policys. I arbetsuppgifterna ingår också att upprätta och följa mål för verksamheten, utvecklingsarbete, delaktighet i olika projekt m.m. Du rapporterar närmast till din enhetschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete inom lokalvård eller likartad verksamhet samt har chefserfarenhet där du haft personal-, budget-, och arbetsmiljöansvar. Gymnasieutbildning och körkort B är krav. Det är meriterande om du har utbildning i SRY, PRYL eller är certifierad i INSTA 800. Det är också positivt om du har insikt i hur en politiskt styrd organisation fungerar. Då arbetet handlar mycket om kommunikation, dokumentation och samtal är det ett krav att du har god administrativ förmåga, datorvana och behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. Vi utgår från att du har lätt för att skapa öppna och förtroendefulla relationer med andra och är en kommunikativ chef som ser möjligheter i att utveckla dina medarbetare och din verksamhet. Viktigt i uppdraget är att du har en god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt, där du löser konflikter på ett konstruktivt vis,värdesätter olikheter och bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen. Du har integritet och är tydlig och målinriktad i ditt ledarskap, håller deadlines och följer upp det du är ansvarig för. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Kommunal
Telefon 0104427954
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Städ, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommuntjänster har drygt 400 anställda inom fem olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.