HR-administratör

HR-administratör

Nu har du chans att vara med och fortsätta utveckla Malmö stads HR-service! Vi söker dig som vill ge både stöd och hjälp till Malmö stads chefer, medarbetare och HR-medarbetare i vår support. Som HR-administratör på HR-service erbjuds du utvecklande arbetsuppgifter i en betydelsefull och spännande verksamhet. I din roll kommer du till största delen att ge support och stöd inom anställning och lönefrågor, kopplade till vårt HR system, skriftligen och via telefon. Du kommer även att arbeta med kvalitetssäkring och rättningar av löner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en administrativ och stödjande roll. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du har lätt för att lära och ta till dig nya arbetsuppgifter samt har förmågan att analysera och reda ut problem av olika karaktär. Du är serviceinriktad, har en mycket god samarbetsförmåga, är noggrann och strukturerad samt levererar i tid med god kvalité. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Krav * Gymnasieutbildning 3 årig * Minst ett års erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration i offentlig verksamhet * Minst ett års erfarenhet av HR-support i offentlig verksamhet. * Goda kunskaper i Officepaketet * Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift Meriterande * Gymnasieutbildning med inriktning administration eller ekonomi. * Yrkesutbildning eller eftergymnasial utbildning inom lön/ ekonomi. * Erfarenhet av Malmö stads HR-system HRutan

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Marie Weidenholm
Telefon 0734-333781
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Kommuntjänster har drygt 400 anställda inom fem olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.