Fastighetsreparatör med inriktning badanläggningar

Fastighetsreparatör med inriktning badanläggningar

Vi söker dig som vill vara med och ansvara för en god skötsel och service av Malmö stads fastigheter, byggnader och badanläggningar. Tjänsten som fastighetsreparatör med inriktning mot badanläggningar innebär till stor del självständigt arbete där ansvarar för att kunderna är nöjda med de levererade tjänsterna. Du kommer att ingå i en grupp av kollegor där det finns ett nära samarbete och möjlighet att agera som bollplank till varandra.

I tjänsten ingår:
* vattenrening, provtagning, kemikaliehantering, egenkontroll av badanläggningar
* drift och servicesansvar för tilldelade fastigheter
* att planera, samordna och utföra drifttekniskt arbete, samt säkerställa entreprenörers utförande
* att planera och genomföra felavhjälpande underhåll
* att självständigt åtgärda brister eller påtala brister i fastighetsdriften och föreslå förbättringar

Kvalifikationer
För tjänsten behöver du ha:
* avslutad gymnasieutbildning inom relevant område eller annan utbildning/ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
* minst ett års tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift
* arbetslivserfarenhet av felsökning/skötsel inom VVS.
* B-körkort för manuellt växlad bil
* goda kunskaper i svenska, så väl i tal som skrift
* engelsk läsförståelse
* god datorvana

Det är viktigt att du trivs i en social roll eftersom dina kontaktytor blir stora och varierande. Du är självgående, lär dig snabbt nya arbetsuppgifter och kan ta eget ansvar i situationer där du arbetar ensam.

Det är meriterande om du har god kunskap inom fastighetsteknik (DU, VVS, SRÖ, El och liknande) och ritningsförståelse (fastighet, el, VVS, flödesscheman). Lika så erfarenhet från felsökning inom SRÖ och El samt arbete med vattenrening och processindustri. Har du teknisk läsförståelse i såväl engelska som svenska liksom övriga språkkunskaper som tyska eller danska är det positivt.

Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Borg
Telefon 0702394389
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.