Elmontör, belysningsgruppen

Elmontör, belysningsgruppen

Vår verksamhet som arbetar med förebyggande underhåll av Malmö stads belysningsanläggningar växer. Vi söker därför två elmontörer till vår arbetsgrupp som idag består av tio medarbetare.

I tjänsten som elmontör ingår följande arbetsuppgifter: Driftåtgärder såsom serie och punktbyte av ljuskällor, reparation av kabelfel, byte av belysningsstolpar, service av slitna eller skadade anläggningsdelar, byte av armaturbyte samt viss nyanläggning.

Du arbetar både ensam och i team, beroende på vad arbetet kräver.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god kännedom om elektriska installationer och har en känsla för service och en vilja att vara en del i en arbetsgrupp där vi hjälps åt. Du kan ta ansvar för ditt arbete och utför arbetsuppgifterna med hög kvalitét samt ser vikten av att följa arbetsplatsens säkerhetsföreskrifter.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. För tjänsten krävs även god dator- och systemvana, B-körkort för manuellt växlad bil och en avslutad gymnasieutbildning.

Vi ser det meriterande om du erfarenhet inom drift och underhållsarbeten avseende belysningsanläggningar. Det är positivt om du har El-utbildning, C-körkort, Arbete på väg, liftutbildning, Heta arbeten och ESA 14.

Välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas.
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Bo Jönsson
Telefon 0708-312251
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.