Bilmekaniker - Tunga fordon

Bilmekaniker - Tunga fordon

Vi söker en ny medarbetare till kommuntekniks bilverkstad på serviceförvaltningen. Du är intresserad av och tycker att det är roligt att arbeta med mekanik, hydraulik, pneumatik m.m. Du kommer att ingå i en grupp om elva mekaniker. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer ha kundkontakter med både interna och externa kunder. Som bilmekaniker hos oss utför du självständigt förekommande reparationer, underhåll och service av tunga fordon, vinterutrustning, traktorer, stora åkgräsklippare samt övriga förekommande maskiner i vår vagnpark.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning alternativt en avslutad gymnasieutbildning kompletterad med en bred erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett par års arbetslivserfarenhet från verkstadsbranschen i arbete med tunga fordon. Du har erfarenhet av läsning av el schema och felsökning med diagnosutrustning samt multimeter. Vidare har du goda kunskaper i fordonselektronik och goda datorkunskaper samt kan tillgodogöra dig teknisk information i verkstadsprogram. Meriterande är om du har körkort C, CE och/eller D samt truckkort och erfarenhet av arbete med BOSCH TRUCKS. Har du arbetat på märkesverkstad de senaste åren är det också en merit, liksom kunskaper i engelska. Som person har du förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du ska trivas i en grupp där man arbetar nära varandra. Du gillar att jobba och samtala med människor med olika bakgrund och erfarenheter. För oss är det viktigt att du har goda tekniska kunskaper och intresse och förmåga att själv söka information och utvecklas inom yrket. Du är en person som håller tidsplaner samt följer säkerhetsföreskrifter och tycker att det är viktigt att uppnå god kvalitet i arbetet och nöjda kunder.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Peter Persson
Telefon 010 442 79 54
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.