Vi söker en assistent till enheten Markanläggning inom kommunteknik på serviceförvaltningen. Inom Markanläggning arbetar vi bl.a. med anläggning, bredband, reparation, underhåll och trafik. Vi är ca 70 personer som arbetar inom enheten. Som assistent hos oss har du en viktig roll och arbetsuppgifterna ställer höga krav på ordning och reda samt god känsla för service. I rollen som assistent hos oss kommer du att arbeta med leverantörsfakturor, kundfakturering samt order- och beställningshantering. Du kommer att vara ett administrativt stöd till markanläggnings chefer bl.a. med att skapa arbetsordrar, arbeta i våra system, schemaläggning och i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta tillsammans med två assistenter och ni tillsammans ger administrativt stöd till våra chefer.

Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning handel och administration eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska ha minst två års erfarenhet av administrativt arbete och arbete med leverantörsfakturor, kundfakturor samt order- och beställningshantering. Du har en mycket god dator och systemvana samt en förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som skrift. Du ska ha förmågan att organisera och planera ditt arbete väl och arbeta på ett systematiskt och pålitligt sätt. Du är en person som har lätt för att lära, ge stöd och service och snabbt kan ta till dig ny information. Vi ser även att du är en person som visar intresse och förståelse för andra människor. Det är meriterande om du har en utbildning med ekonomisk inriktning. Meriterande är också om du har erfarenhet av följande system, Ekot (tidigare Raindance), Xpand samt Personec P.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Tobias Härstedt
Telefon 0708-491749
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.