Assistent till enheten fastighet

Assistent till enheten fastighet

Som assistent hos oss har du en viktigt roll och arbetsuppgifterna ställer höga krav på ordning och reda och god känsla för service. I rollen som assistent hos oss kommer du att arbeta med leverantörsfakturor, kundfakturering samt order- och beställningshantering. Du kommer även att vara ett administrativt stöd till våra chefer som bland annat innebär att ta fram olika typer av sammanställningar, sammanträdesbokningar, protokollföring mm. Sedan tillkommer också sedvanliga arbetsuppgifter inom ramen för rollen som assistent. Tjänsten är placerad på fastighetsenheten inom Kommunteknik.

Kvalifikationer
För tjänsten ska du ha en avslutad gymnasieutbildning med inriktning handel och administration eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska ha minst två års erfarenhet av administrativ arbete och arbete med leverantörsfakturor, kundfakturor samt order- och beställningshantering. För att lyckas i tjänsten ska du ha en mycket god dator och systemvana samt en förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som skrift. Du ska ha förmågan att organisera och planera ditt arbete väl och arbeta på ett systematiskt och pålitligt sätt. Du är en person som har lätt för att lära, ge stöd och service och snabbt kan ta till dig ny information. Vi ser även att du är en person som visar intresse och förståelse för andra människor. Det är meriterande om du har en utbildning med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av följande system: Ekot, Xpand och/eller Personec P.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Kent Lantz
Telefon 040-341167
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.