Arbetsförman till Malmö stads badplatser - sommaren 2019

Arbetsförman till Malmö stads badplatser - sommaren 2019

Inför sommarsäsongen 2019 söker vi en arbetsförman till Malmö stads badplatser. Under hela säsongen har vi badvärdar vid Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn, Sundspromenaden och Scaniabadet. De ska se till att stränder, bryggor, trappor, utrustning med mera är i gott skick och kunna förutse och förebygga risker inom badområdet. De ska också varna besökare om de till exempel simmar för långt ut, dyker på olämpliga ställen eller om badvattnet är av dålig kvalitet.

Din uppgift som arbetsförman är att biträda sektionschefen med:
* att planera, samordna och fördela de dagliga arbetsuppgifterna
* att stödja och vägleda arbetsgruppen i utförandet av sina arbetsuppgifter
* att säkerställa att rutiner och säkerhetsföreskrifter följs
* att föregå med gott exempel och visa vägen i att lösa uppdraget med god kvalitet och service mot Malmöbor och besökare
* att stödja sektionschefen kring vissa arbetsmiljöuppgifter
* att upprätt hålla goda kontakter med olika samarbetspartners

I rollen ingår även operativt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och tar ansvar i ditt arbete. Du har förmåga att kommunicera med människor på alla nivåer. Du tycker det är viktigt att rutiner och säkerhetsföreskrifter följs och kan se utvecklingsmöjligheter och på så vis utveckla verksamheten.

För att arbeta som arbetsförman krävs en god grundfysik och du ska visa att du är simkunnig (intyg från simlärare på badhus eller simhall) som visar på simkunnighet på minst 250 meter följt av dyk från minst 3,5 meters höjd för att hämta upp docka och bogsering av den i vattnet.

Du ska ha avslutad eller pågående gymnasieutbildning, goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift, och kunna kommunicera på engelska. Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och god datorkunskap/datorvana.

Du får en utbildning i HLR (Hjärt- och lungräddning) och första hjälpen för att känna dig trygg om det händer en olycka. Det är meriterande om du redan är utbildad inom HLR, både vuxna och barn, och första hjälpen samt är utbildad poollivräddare och havslivräddare via Svenska Livräddningssällskapet. Det är också ett plus om du har tidigare ledarerfarenhet, till exempel inom föreningslivet, och har språkkunskaper i andra språk än svenska.

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jonas Hagberg
Telefon 0706-635179
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.