Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Kommunteknik söker en anläggningsarbetare till enheten markanläggning. Du blir en del av en arbetsgrupp om 6 anläggningsarbetare som utför olika reparationsarbeten inom anläggning för Malmö stad. Som anläggningsarbetare arbetar du med markanläggningsarbeten så som; schaktarbeten, stensättning, plattläggning, reparationsarbeten på utrustning och beläggning m.m. i mindre eller större projekt samt mindre asfalteringsarbeten. I arbetet förekommer varierande arbetsuppgifter och snabba insatser för att lösa akuta arbeten.

Kvalifikationer
Vi vill att du har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom anläggning eller likvärdig utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet/praktik inom anläggningsarbete. Tjänsten kräver att du har B-körkort för manuellt växlad bil och vi ser det som meriterande om du har C-körkort, yrkesbevis, Arbete på väg 1-2 och/eller motorsågskörkort. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakter. För att trivas hos oss är det viktigt att vara punktlig och att följa lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter. Du är en person som visar engagemang för organisationen och som har förmågan att följa instruktioner från andra. Att du gillar att arbeta med människor med olika erfarenheter och bakgrund är av stor betydelse. Arbetsmiljön kan stundtals vara pressad. Det är därför avgörande att du har förmågan att arbeta produktivt även i den miljön.

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Dennis Jansson
Telefon 0703-434077
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.