Piano-, tvärflöjt- och cellolärare

Piano-, tvärflöjt- och cellolärare

Vi söker nu drivna lärare för undervisning i pianostudio, piano, cello och tvärflöjt. Undervisningen bedrivs företrädesvis i grupp. Orkesteransvar ingår i både cello- och tvärflöjtsdelen. Du kan söka tjänst till ett eller flera av de 3 ämnena. Var noga med att specificera vilket eller vilka ämnen du söker till.

Kvalifikationer
Du ska ha: - Musiklärarutbildning med piano, tvärflöjt eller cello som huvudämne eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig - Kompetens inom orkesterledning som tvärflöjt- och cellolärare - God förmåga att tala och skriva svenska. Det är meriterande om du: - Har erfarenhet av undervisning i något eller några av de aktuella ämnena i grupp - Har erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete - Talar och/eller skriver något av Malmös andra stora språk Du är en person med stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i centrum. Du är självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar. Malmö stad eftersträvar att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov. Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hast, Enhetschef
Telefon 0766-44 68 87
Email Mejla Fredrik Hast, Enhetschef
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se/Kultur--fritid.html
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Malmö Kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad och en av landets största kulturskolor med en pedagogisk verksamhet som når över 5 000 barn och ungdomar. Kulturskolan erbjuder kurser i animation, bild & form, dans, musik, serieteckning och teater, och har sitt centrum i Kulturhuset Mazetti, mitt i Malmö. Vi som arbetar på Malmö Kulturskola har som mål att ge Malmös barn och unga undervisning av god kvalitet som är tillgänglig oavsett var i Malmö man bor och vilken bakgrund man har. Vi arbetar målmedvetet för att etablera vår verksamhet i alla stadsdelar.