Lärare/pedagoger Sommarkulturskolan 2019

Lärare/pedagoger Sommarkulturskolan 2019

Vi söker nu lärare/pedagoger till sommaren för undervisning av barn i åldern 7-13 år i olika konstuttryck och eget skapande inom olika konstformer som dans, serieteckning, animation, cirkus och musik. Med fokus på barnens egen kreativitet och eget skapande. Vi kommer att bedriva undervisningen på flera olika platser runt om i staden. Arbetet utförs i ett lärarteam där ni tillsammans bidrar till att göra varje barns bästa sommarkulturskola. Du som pedagog i verksamheten ska vara flexibel och ha en bred kompetens inom ditt konst- eller kulturämne. Skicka in din ansökan och berätta om dig själv och vilket konstuttryck som är ditt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning inom ditt ämne och som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med barn. Det är meriterande om du har: - Pedagogisk utbildning - Högskoleutbildning - Kompetens inom andra av kulturskolans ämnen - Erfarenhet av arbete med undervisning i någon konsform för barn/ungdomar - Erfarenhet av arbete på kulturskola. Du ska kunna uttrycka dig både i tal och skrift på svenska och det är meriterande om du har kunskap i något av Malmös andra stora språk. Du är en person med stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i centrum. Du är självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga. Eftersom tjänsten innebär arbete med barn och unga kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras av arbetsgivaren. Vi tillämpar löpande rekrytering så sök tjänsten redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar. Malmö stad eftersträvar att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov. Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie Wall Almquist, Lärarförbundet
Telefon 0709-17 38 58
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://malmo.se/Kultur--fritid.html
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Malmö Kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad och en av landets största kulturskolor med en pedagogisk verksamhet som når över 5 000 barn och ungdomar. Kulturskolan erbjuder kurser i animation, bild & form, dans, musik, serieteckning och teater, och har sitt centrum i Kulturhuset Mazetti, mitt i Malmö. Vi som arbetar på Malmö Kulturskola har som mål att ge Malmös barn och unga undervisning av god kvalitet som är tillgänglig oavsett var i Malmö man bor och vilken bakgrund man har. Vi arbetar målmedvetet för att etablera vår verksamhet i alla stadsdelar.