Vi storsatsar! Undersköterskor till ordinärt boende

Vi storsatsar! Undersköterskor till ordinärt boende

Att ge hjälp och stöd till brukare i det egna hemmet utifrån deras individuella behov, önskemål och förutsättningar. Du ansvarar för att ge vård, omsorg och service med god kvalitet. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, tvätt och dokumentation. Tjänsterna är i vår resursgrupp, vilket innebär att du kommer att arbeta som resurs till 4 sektioner som utgår från V Rönneholmsvägen 39.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning och som har erfarenhet av arbete inom ordinärt boende och känner dig trygg i din yrkesroll. Tjänsten förutsätter att du är flexibel, kan prioritera och hantera snabba omställningar i arbetet. Vår värdegrund i Malmö stad bygger på att vi har ett professionellt och respektfullt bemötande både mot våra brukare, kollegor och anhöriga. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och självständigt kan utföra arbetet på uppdrag av andra. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska i tal och skrift samt har en god datorvana. Inom ordinärt boende cyklar vi till våra brukare, så vi har krav på att du kan cykla och har körkort (manuellväxlad).

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Bååth
Telefon 0708-327932
Email Mejla Ulrika Bååth
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi utgår från våra lokaler på Västra Rönneholmsvägen, som ligger mitt emellan Operan och Kronprinsen.