Utredare till Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen

Utredare till Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen

Som utredningssekreterare på enheten för nämnd- och ärendehantering har du en viktig roll i att ta fram väl underbyggda beslutsunderlag till både förvaltningsledning och den politiska ledningen. Du ansvarar för att ensam eller tillsammans med kollegor samla in, bearbeta och analysera information samt utforma förslag till beslut. Tillsammans arbetar ni för utveckling och ökad kvalitet i verksamheterna. Du omvärldsbevakar regionalt och nationellt samt följer aktuella frågor och ärenden i förvaltningen. Utredningarnas innehåll varierar och du sätter dig in i nya områden och varierar ditt tillvägagångssätt. Ibland har du kort tid på dig att svara på till exempel en remiss parallellt som du under en längre tid arbetar med en fördjupad analys.

Som utvecklingssekreterare på strategiska utvecklingsavdelningen stödjer du verksamhetsavdelningarna i olika utvecklingsprojekt och du bidrar till att arbetet med de politiska målen och uppföljningen av dessa fungerar på ett bra sätt. Du arbetar med utvärderingar och analyser samt kan vid behov vara projektledare för olika projekt. Du har ett nära samarbete med andra utvecklingssekreterare i verksamhetsavdelningarna och med utredningssekreterare i enheten för nämnds och ärendehantering. I uppdraget ingår också att stödja arbetet med kvalitetsuppföljning av verksamheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer adekvat, motsvarande minst 180 högskolepoäng. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och områden och skapa dig en överblick för helhetssyn. Det är av stor vikt att du har en god kommunikativ förmåga och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har god datorvana och erfarenhet av digital administration.

Som person är du självständigt ansvarstagande samtidigt som du ser din roll i ett större sammanhang. Du är positiv, initiativtagande och bygger hållbara relationer. Du är också analytisk, strategisk och har förmåga att driva frågor framåt. För att lyckas i rollen krävs också att du har integritet och är lyhörd samt har en ödmjukhet och förståelse för komplexiteten i uppdragen. Du gillar att samarbeta för att nå gemensamma mål och du är lugn i stressiga situationer och kan förhålla dig till förändrade förutsättningar.

I rollen som utvecklingssekreterare på strategiska utvecklingsavdelningen krävs minst fem års erfarenhet av arbete med kvalitetsutveckling inom vård- och omsorgsområdet, det är meriterande med erfarenhet av arbete inom offentligt förvaltning, projektledning och övrigt erfarenhet inom vård och omsorg.

I rollen som utredningssekreterare på enheten för nämnd- och ärendehantering krävs minst tre års erfarenhet av utredningsarbete inom en politiskt styrd organisation, till exempel statlig eller kommunal verksamhet och det är meriterande om du har kunskaper inom vård och omsorg och för verksamheten relevant lagstiftning.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Pia Kanold
Telefon 0766-359770
Email Mejla Pia Kanold
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?