Undersköterskor till Vittlingen

Undersköterskor till Vittlingen

I rollen som undersköterska ingår att ge brukarna omvårdnad, service och stöd. Vi söker dig som vill vara med att säkra god omvårdnad och service till våra äldre. Arbetet ställer krav på medicinskt omvårdnadsarbete efter delegering av sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation i systemet Life Care.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska motsvarande vårdprogrammet på gymnasiet. Meriterande är om du har vana vid respiratorvård, demensutbildning, erfarenhet av ha arbetet med personer som har demenssjukdomar och/eller erfarenhet av Senior Alert , BPSD och flexite. Då all dokumentation sker via dator krävs därför god datorvana och att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ingrid Rindestam Johansson
Telefon 040-34 46 91
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Nu söker vi två undersköterskor med natt- respektive dagtjänstgöring till vårt vårdboende Vittlingen, som ligger på Limhamn i havsnära miljö med utsikt över Öresund och småbåtshamnen. Vi arbetar Salutogent med vårdtagaren i fokus. Tjänsterna som ska tillsättas har grundschema på sin arbetsplats med sysselsättningsgrad 80%. Vid önskan om högre tjänstgöringsgrad kan delar av tjänsten komma att fördelas på annan arbetsplats där behov uppstår.