Undersköterskor till Kaspers vårdboende

Undersköterskor till Kaspers vårdboende

I uppdraget ingår att hjälpa och stödja brukaren med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning och tvätt. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera kring händelser kring brukaren samt ha kontakt med brukarens anhöriga. En del av arbetstiden kan komma att förläggas på annan arbetsplats.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska och erfarenhet från vård och omsorgsarbete. Som undersköterska på Kaspers vårdboende har du ett stort engagemang för arbete med människor och mycket god förmåga att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och har ett gott bemötande med en positiv inställning till förändring och utmaningar. Du är bra på att kommunicera och kan anpassa dig till olika situationer och till individen.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anette Lindbald
Telefon 040-34 92 70
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Kasper vårdboende är beläget i centrala Malmö på Byggmästaregatan. Vi söker nu två undersköterskor som vill bli en del av vårt team. En av tjänsterna är på dagen och en är på natten.