Undersköterskor sökes till hemtjänstgrupp i centrala Malmö

Undersköterskor sökes till hemtjänstgrupp i centrala Malmö

Som undersköterska hos oss utför du ett viktigt arbete åt brukare som har svårt att klara sin vardag på egen hand. Du arbetar med att ge personlig vård och omsorg till brukare i alla åldrar, men främst till äldre. I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera samt att utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska. Det krävs goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som har ett salutogent synsätt och ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Ärlighet, förtroende och ödmjukhet är en bra grund för goda relationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: - Är utbildad undersköterska - Har lätt för att samarbeta - Har en positiv människosyn och ett gott bemötande - Är ansvars- och initiativtagande - Bidrar med arbetsglädje och är serviceinriktad - Har cykelvana Det är meriterande om du har erfarenhet inom omsorg för personer med demens- eller psykiatriska sjukdomar.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anette Jildenmyr
Telefon 040-345865
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fågelbackens hemtjänst söker dig som är undersköterska och som önskar arbeta på dagen. Fågelbacken ligger i centrala Malmö, runt Kronprinsen, med sin närhet till hav och fina parkområde. Vi söker två kollegor som arbetar dag, arbetstid kl. 07.00-15.30. Ansök redan idag!