Undersköterska som önskar arbeta kväll

Undersköterska som önskar arbeta kväll

Dina arbetsuppgifter som undersköterska innefattar omvårdnad, stöd och service till brukare inom alla åldrar. Medicinska insatser, besvara larm, dokumentation, planering och deltagande i olika aktiviteter med brukarna är andra exempel på arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom hemtjänst eller är vidareutbildad inom samma område.
Dokumentation är en betydelsefull del i det dagliga arbetet och därmed är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Cykel är vårt färdmedel i ur och skur, så var beredd att komma ut i friska luften.

Som person är du serviceinriktad och har ett professionellt förhållningssätt gentemot dina brukare, kollegor och arbetsuppgifter. Du är flexibel i bemärkelsen att du kan förhålla dig till ändrade omständigheter. Din kommunikativa förmåga och lyhördhet är även något som är viktigt i bemötandet av såväl brukare som kollegor. Du är en god kollega med hög samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du har:
* Andra språkkunskaper
* Dokumenterad utbildning inom demens eller psykiatri


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anette Jildenmyr
Telefon 040-345865
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?