Undersköterska sökes till Päronskogen

Undersköterska sökes till Päronskogen

Som undersköterska ger du brukarna personlig omvårdnad, service och stöd genom att motivera, stimulera efter deras förutsättningar. Vi söker dig som har en hög empatisk förmåga, ett stort engagemang för äldre människors välbefinnande och möjlighet till ett värdigt liv. Du har en positiv inställning och bidrar till ett gott arbetsklimat för att främja en bra arbetsmiljö. Arbetet ställer krav på medicinskt omvårdnadsarbete efter delegering av sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation i Life Care och matlagning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete med äldre. Du ska: * ha lätt att förhålla dig till ändrade omständigheter * vara kreativ, hittar nya vägar i arbetssättet * ha ett kommunikativt och serviceinriktat förhållningssätt * kunna se möjligheter Meriterande är om du har demensutbildning, erfarenhet av att ha arbetat med personer som har demenssjukdomar. All dokumentation sker via dator därför krävs god datorvana och att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Tjänsten är på heltid men 25 procent av arbetstiden kan komma att förläggas på annan arbetsplats inom enheten.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Friderike Svendsen
Telefon 0706-945208
Email Mejla Friderike Svendsen
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Visionen på Päronskogen är att vi vill vara en lärande arbetsplats. Päronskogen är beläget centralt vid Mobilia, med närhet till grönområde. Här jobbar undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, chefsstöd och chef i ett nära samarbete med brukarna i deras hem. Vi lagar all mat själva och använder BPSD och Senior Alert som verktyg för att säkra kvalitén i verksamheten. Är du en person som sätter människan i centrum? Då är det Dig vi söker!