Sommarvikarie Biståndshandläggare ordinärt boende

Sommarvikarie Biståndshandläggare ordinärt boende

Som biståndshandläggare kommer du att ansvara för myndighetsbeslut för äldre och funktionshindrade. Detta innebär att utreda, pröva, besluta och följa upp beslut kring den enskildes behov av bistånd enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att möta den enskilde i hemmet eller under samordnad individuell plan/vårdplanering på sjukhus/korttidsboende samt kunna samverka med andra yrkeskategorier och ta hjälp av annan kompetens vid behov. Samarbete och samordning är en stor del av arbetet.

Du medverkar även i planering, uppföljning och utveckling av verksamheten samt samverkar med andra myndigheter.


Kvalifikationer
Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Du har god kunskap om målgruppen och kan uttrycka dig på ett professionellt sätt både i tal och i skrift. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och har lätt för att prioritera. Du har även förmåga hantera och kritiskt granska synpunkter och klagomål. Erfarenhet av myndighetsutövning samt att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande men inget krav. Meriterande är om du arbetat i Procapita och Mina planer/SVPL-IT samt om du har kunskaper om Socialstyrelsens utredningsmodell IBIC

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Johan Larsson
Telefon 070-9148383
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?