Sjuksköterskor till Lundavägens korttidsboende

Sjuksköterskor till Lundavägens korttidsboende

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Du får gärna boka brevidgång innan eller göra ett arbetsplatsbesök för att få inblick i vår verksamhet.

Inom korttidsenheten lägger vi stor vikt vid rehabilitering och vårt arbete genomsyras av helhetssyn, där fokus ligger på patienternas egna förutsättningar. Vi har patienter med komplicerade och skiftande behov av vård och medicinska insatser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från yrket och med god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer.

Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning vård av äldre med geriatrikinriktning eller demens. Det är också meriterande om du har erfarenhet från särskilt boende eller korttidsvård, har arbetat tvärprofessionellt i team och handlett omvårdnadspersonal. Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av IT-stöden Procapita och Pascal.

Du sätter brukaren behov i centrum och kan skapa trygghet och kontinuitet i vården. Du har även ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Vi ser gärna att du är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter och att hantera stressiga situationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att handleda och utbilda både patienter och omvårdnadspersonal. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Slutligen har du goda datorkunskaper och är van att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Friberg
Telefon 0703-412354
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Hej sjuksköterska! Vi söker dig som mer än gärna vill bli en av oss i vårt goa gäng och bidra till gott teamarbete ihop med övriga professioner. Vi erbjuder dig placering på korttidsboende Lundavägen. Du vill med din erfarenhet bidra till att skapa en helhetssyn kring patienter och brukare. Om det är det lika självklart för dig att jobba på egen hand och ta egna beslut, som att jobba i team - då är du till oss du ska komma!