Sjuksköterska till särskilda boenden

Sjuksköterska till särskilda boenden

Du arbetar som sjuksköterska på boenden i Innerstaden. Arbetet som sjuksköterska är självständigt och består av rådgivning, behandling samt akuta bedömningar. Du är patientansvarig sjuksköterska och ansvarar för den medicinska omvårdnaden till patienter på särskilda boende. Du handleder och undervisar och delegerar omvårdnadspersonal. Dina samarbetspartners är framförallt omvårdnadspersonal, läkare från primärvården, arbetsterapeut, sjukgymnast samt biståndshandläggare. Tjänsten är förlagd dagtid, med tjänstgöring var femte helg.

Kvalifikationer
Till denna tjänst söker vi dig som har högskoleutbildning som sjuksköterska. Meriterande är om du har vidarutbildning i vård av äldre. Vi söker dig som är sjuksköterska med några års erfarenhet av äldrevård. Du är glad och positiv och har en god förmåga att organisera och planera ditt arbete. Du arbetar lika bra självständigt som i team. Körkort krävs. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Peter Hafström
Telefon 0733-166463
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi söker nu fler nytänkande sjuksköterskor/distriktsköterskor till vår verksamhet inom särskilt boende. De förändringar vår organisation genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi därför högt. Vi tror att du, tillsammans med oss, vill vara med och forma det framtida arbetet inom särskilt boende.