Sjuksköterska till Lundavägens korttidsboende

Sjuksköterska till Lundavägens korttidsboende

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetet som sjuksköterska på korttidsenhet innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten. Schemat är förlagt mestadels dagtid. Kvällstjänstgöring förekommer. Helgtjänstgöring var 4:e helg. Möjlighet finns till önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö stads riktlinjer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård eller är specialistutbildad inom relevant område. Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund - Respekt, engagemang och kreativitet. Vi utformar introduktion och brevidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Joel Hjort
Telefon 0703-412354
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Korttidsverksamheten i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta behovet rekryterar vi nu fler sjuksköterskor. Vi är en sammanhållen enhet med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete med möjlighet till professionell utveckling. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för dig som sjuksköterska på korttiden är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång i verksamheten.