Vi söker dig, sjuksköterska, som vill göra skillnad för våra patienter och utvecklas i din profession på kommunens rehabiliteringsavdelning, KRA. Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i en välfungerande verksamhet med mycket erfarna kollegor. På avdelningen vårdas och rehabiliteras patienter efter bland annat frakturer, stroke eller andra trauman. I vår unika verksamhet arbetar läkare alla vardagar som en del av vårt kvalificerade team. Som sjuksköterska är du en viktig del av teamet tillsammans med undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sektionschef. Arbetet genomsyras av en helhetssyn, där fokus ligger på patienternas egna förutsättningar. Vi jobbar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och erbjuder våra patienter daglig träning i väl utrustade lokaler. I uppdraget som sjuksköterska ansvarar du för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser samt utföra rondarbete, läkemedelshantering och medicinska bedömningar. Du ger rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal samt driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring, främst inom HSL-området. Som personal hos oss har du möjlighet att påverka såväl din tjänstgöringsgrad som ditt schema. Du är varmt välkommen att göra ett arbetsplatsbesök för att få inblick i vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har arbetslivserfarenhet från yrket och har en god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer. Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning vård av äldre, neurologi, ortopedi samt har erfarenhet av rehabilitering. Det är också meriterande om du har arbetat tvärprofessionellt i team och handlett omvårdnadspersonal. Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av IT-stöden Procapita och Pascal. Du sätter brukarens behov i centrum och har förmåga att skapa trygghet och kontinuitet i vården. Du har ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling. Du är serviceinriktad och tycker om att handleda och utbilda både patienter och omvårdnadspersonal. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Du har goda datorkunskaper och är van att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Gun Nilsson Burman
Telefon 0708-413474
Email Mejla Gun Nilsson Burman
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?