Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till särskilt boende

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till särskilt boende

Som sjuksköterska arbetar du med medicinsk omvårdnad i patientens särskilda boende i Malmö. Ditt uppdrag innefattar följande omvårdnadsansvar: Handledning, utbildning och stöttning till omvårdnadspersonalen Delegera och instruera Besluta, genomföra samt följa upp omvårdnadsåtgärder Anhörigkontakt Vi arbetar med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register våra särskilda boende. Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. I arbetsuppgifterna ingår delegering av arbetsuppgifter samt att driva utveckling framåt ur ett patientcentrerat perspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vården. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av arbete med demenssjuka, dock inget krav. Vi har goda möjligheter att erbjuda kompetensutveckling inom området. Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med enhetens sektionschefer, arbetsterapeut, fysioterapeut och omvårdnadspersonal. Du har viljan och förmåga att arbeta i team. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen nya utmaningar. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Du har ett gott bemötande, även i stressade situationer och du utför de dagliga insatserna med god kvalité. Det dagliga arbetet kräver att du har god datavana. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jasminka Kanlic
Telefon 072-3939829
Email Mejla Jasminka Kanlic
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Särskilt boende har en gemensam kvällsorganisation i hela Malmö stad vilket innebär att du arbetar enbart dagtid. Förändringen innebär stora möjligheter för oss att tillsammans forma organisationen med fokus på att kunna erbjuda en individuellt anpassad vård och omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Vi söker fler sjuksköterskor som vill vara med och forma organisationen. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjligheten till egen utveckling och en anpassad introduktion. Du får gärna boka brevidgång eller ett arbetsplatsbesök.