Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till kvällsorganisation särskilt boende

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till kvällsorganisation särskilt boende

Som sjuksköterska arbetar du med medicinsk omvårdnad i patientens särskilda boende. Du arbetar i team med övriga sjuksköterska kollegor som ingår i särskilt boendes kvällspatrull. Arbetet som sjuksköterska är självständigt och består av rådgivning, behandling samt akuta bedömningar. Ditt uppdrag innefattar följande omvårdnadsansvar: * Handledning, och stöttning till omvårdnadspersonalen * Delegera vid behov och instruera * Besluta, genomföra samt följa upp omvårdnadsåtgärder * Anhörigkontakt *Du samarbetar med dag och natt sjuksköterskor Vi arbetar med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register i våra särskilda boende. Du samverkar med övriga parter enligt Hälso-sjukvårdsavtalet. Detta innebär samarbete med Primärvårdsorganisationen och Region Skåne utifrån ett patientfokus. I arbetsuppgifterna ingår delegering av arbetsuppgifter samt att driva utveckling framåt ur ett patientcentrerat perspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vården. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom äldrevård eller distriktssköterska samt erfarenhet av arbete med demenssjuka, palliativt vård. Vi har goda möjligheter att erbjuda kompetensutveckling inom området. Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Tjänsten passar dig som vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med enhetens sektionschefen. Du har viljan och förmåga att arbeta i team. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för nya utmaningar. Tjänsten kräver att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande, även i stressade situationer och du utför de dagliga insatserna med god kvalité. Det dagliga arbetet kräver att du har datorvana då vi dokumenterar mycket. Körkort krävs Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Peter Hafström
Telefon 0733-166463
Email Mejla Peter Hafström
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi söker nu sjuksköterska till kvällsorganisation inom särskilt boende. Vi har en gemensam kvällsorganisation för särskilt boende i hela Malmö stad. Den gemensamma kvällsorganisationen innebär stora möjligheter för oss att tillsammans kunna erbjuda en individuell anpassad vård och omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjlighet till egen utveckling och en anpassad introduktion. Du får gärna boka brevidgång eller ett arbetsplatsbesök.