Sektionschef till Ordinärt boende i Malmös Innerstad

Sektionschef till Ordinärt boende i Malmös Innerstad

Som sektionschef inom ordinärt boende arbetar du för att hålla hög kvalitet och att resurserna används så effektivt som möjligt för Malmöbornas bästa. Du bedriver kontinuerligt förbättringsarbete för att bibehålla Malmö stad som en attraktiv arbetsgivare, som vi ser är en förutsättning för att kunna rekrytera, utveckla och behålla den kompetens som krävs för att möta verksamheternas behov nu och framöver. För oss är det viktigt att du som sektionschef kan bedriva verksamheten och organisera på ett sätt så att olikheter, arbetsglädje, kreativitet och produktivitet tillvaratas.

Kvalifikationer
Vi ser att du har högskoleutbildning om minst 3 år. Meriterande är ledarutbildning eller kurser inom ramen för ledarutveckling. För att ta sig an uppdraget som sektionschef ser vi att du har en erfarenhet av ledarskap om minst 3 år. Meriterande är ledarskapserfarenhet inom vård- och omsorg eller liknande verksamhet med stora personalgrupper. Tjänsten kräver god kunskap i det svenska språket både i text och tal. Vi välkomnar flerspråkiga medarbetare. Vidare söker vi dig som gillar att arbeta strategiskt med fokus på en hållbar organisation. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare och ledningsgrupper tillsammans arbetar i team och får saker gjorda. Du ska vara trygg i din ledarroll och ha lätt för att prioritera och navigera mellan arbetsuppgifterna. Vi tror att kreativitet , problemlösningsförmåga och förmåga att snabbt ta sig till de digitala system vi använder är egenskaper som behövs för att lyckas och trivas i den här tjänsten.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Knöös
Telefon 0709-804762
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?