Hej undersköterska - spontanansökan extraarbete inom hälsa, vård och omsorg

Hej undersköterska - spontanansökan extraarbete inom hälsa, vård och omsorg

Inom våra verksamheter hemtjänst, vårdboende, demensboende eller korttidsboende är du med och hjälper människor som behöver stöd och hjälp. Det kan handla om människor med fysiska funktionshinder till följd av ålder, sjukdom eller en olycka, men också om kognitiva funktionsnedsättningar som demens och minnesproblematik. Genom att ta tillvara det friska hos personen kan vi hjälpa och förbättra dennes vardag.
Hälsa, vård och omsorgsverksamheterna är reglerade enligt Socialtjänstlagen (SoL) & Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och ska värna och respektera varje individs integritet, självbestämmande och delaktighet.
Vi söker nu dig som vill arbeta extra som timavlönad vikarie hos oss. Vi erbjuder dig ett flexibelt och omväxlande arbete där du som timavlönad själv anger vilka dagar och tider du har möjlighet till arbete. Pga våra krav för delegering, ska du kunna arbeta vid minst 8 dagar/tillfällen per månad, men får gärna arbeta mer. Möjligheterna till arbete styrs av verksamheternas behov och kan skifta över tid.
Som timavlönad vikarie arbetar du med att ersätta vid korttidsfrånvaro. Det innebär att du ska kunna arbeta med kort varsel, och arbeta allt från någon dag till kortare vikariat, de dagar du gjort dig tillgänglig för arbete. Vi har drygt 100 olika sektioner och kan därför erbjuda dig många olika möjligheter och uppdrag i din roll som timavlönad vikarie.

I uppdraget ingår att hjälpa och stödja brukaren med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, inköp och tvätt. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring brukaren samt ha kontakt med brukarens anhöriga.

Arbetstid: Tjänstgöring efter behov; dag/kväll eller nattarbete

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har likvärdig utbildning eller är under utbildning till ett omvårdnadsyrke.
Du har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga är självklart. Flexibilitet och förmåga att möta nya miljöer och nya människor är en förutsättning för uppdraget.
Då arbetet även innefattar dokumentation, måste du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Malmö stad tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kommer att ha avstämningstidpunkt 180902, 181028 samt 181223, vilket innebär att arbetsgivaren går in vid avstämningstidpunkterna, gör urval och påbörjar tillsättningsförfarandet för respektive tjänst.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Kommunal sektion 4
Telefon 040-34 55 04
Email Mejla Kommunal sektion 4
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering med närmre 10 000 brukare.
Våra verksamheter är i behov av vikarier eller extra förstärkning och vi söker därför flera medarbetare som vill arbeta extra hos oss. Kanske vill du kombinera dina studier med extraarbete eller så passar det ditt liv just nu att arbeta när behov finns. Vi söker dig med stort intresse och engagemang för målgruppen!
Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!