Hej sommarvikarier till Malmö stads dagverksamheter!

Hej sommarvikarier till Malmö stads dagverksamheter!

Som omsorgspersonal på en dagverksamhet stöttar man den som behöver och föreslår och leder olika typer av aktiviteter. Vanliga exempel på aktiviteter är sällskapsspel, högläsning, frågesport, handarbete, gymnastik och bakning.

Kvalifikationer
*18 år fyllda.
*Du behöver inte ha utbildning inom området, men det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med människor, t ex omvårdnad, pedagogik eller likvärdigt.
*Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
*Intresserad av människor, lyhörd för den andres behov och uppskattar ett utåtriktat arbete med en mångfald av möten.
*Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga är självklart.
*Kreativitet och en vilja att hålla i diverse aktiviteter.

Vi läser och hanterar alla ansökningar löpande. Vi kontaktar dig per telefon eller mail. Om du har frågor så ber vi dig att i första hand att maila vår epost nedan. Vi besvarar dig så snart vi kan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vi tar inte emot ansökningar via e-post eller post. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Bemanningsenheten
Telefon 040-34 20 00
Email Mejla Bemanningsenheten
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 14 juli (141 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Nu söker vi sommarvikarier till dagverksamheterna i Malmö stad för 2019. Vi erbjuder såväl timvikariat under vår & höst, som längre vikariat under sommarperioden.

Dagverksamheter är ofta särskilt inriktat för den som drabbats av demenssjukdom men det finns även dagverksamheter för andra målgrupper. Vår förhoppning är att brukaren ska kunna bevara sina förmågor genom att delta i vardagsaktiviteter, få social stimulans samt uppleva lustfyllda aktiviteter.