Hej sjuksköterska som vill jobba på SVU/Myndighet

Hej sjuksköterska som vill jobba på SVU/Myndighet

Som sjuksköterska arbetar du med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt efter sjukhusvistelsen.

Tillsammans med dina kollegor planerar ni för hemtagning vilket kan innebära digitalplanering, personliga möten på sjukhuset eller telefon/ Skypeplaneringar. Samverkan med interna och externa verksamheter är dagligt förekommande.

Vi erbjuder stimulerande arbete där du träffar patienter med många olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer.

Du och ditt team utgår ifrån era ljusa och trevliga lokaler på Agnesfridsvägen 2: https://goo.gl/maps/wDPiBAMc6zv
Det finns gratis parkering och goda förbindelser för kollektivtrafiken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med några års erfarenhet av yrket.

Som medarbetare har du en god samarbetsförmåga och är flexibel, där du enkelt kan förhålla dig till ändrade omständigheter i arbetet. Du ska vara lösningsfokuserad samt aktivt ta del i vår verksamhet. Vi förutsätter att du intar ett serviceinriktat förhållningssätt. Lyhördhet och nyfikenhet från din sida ser vi positivt på.

Då arbetet innefattar en stor del kommunikation och dokumentation är det krav på att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift. Det är nödvändigt att du har datorvana.

Om du inte har möjlighet att komma till malmö för en intervju, går det bra att ha en första intervju via Skype.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Oyarzo
Telefon 073-403 21 92
Email Mejla Alexandra Oyarzo
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 28 juli 2019 (68 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.
Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!
Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Myndighetsavdelningen i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är organiserad i tre enheter varav en ansvarar för samverkan och planering vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut. I dagligt tal kallar vi oss SVU, en förkortning av "samverkan vid utskrivning från sjukhus". Se gärna filmen som beskriver uppdraget: https://www.youtube.com/watch?v=LWLvFtx-NK4&feature=youtu.be

Enheten består av tre sektioner med tvärprofessionella team innefattande biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/ sjukgymnaster och assistent. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).
Vi sitter i ljusa, trivsamma lokaler på Agnesfridsvägen 2, med goda möjligheter till parkering och nära kollektivtrafik. https://goo.gl/maps/jmwJ5WkHqTH2