Hej sjuksköterska! Vill du jobba i hemsjukvården i västra Malmö?

Hej sjuksköterska! Vill du jobba i hemsjukvården i västra Malmö?

Arbetsdagen hos oss är varierande och arbetet innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Vi har ett nära, tvärprofessionellt samarbete med både hemtjänstens omvårdnadspersonal och våra kollegor på rehab.
Som sjuksköterska ansvarar du även för att handleda och delegera omvårdnadspersonal i hemtjänsten.

Kvalifikationer
Du är såklart legitimerad sjuksköterska med rätt att arbeta i svensk sjukvård. Har du erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård och är specialistutbildad distriktssköterska är det meriterande. Vi välkomnar även dig utan erfarenhet inom området, men som har ambitionen att utvecklas inom hemsjukvården. Att du har ett gott bemötande, lätt för att samarbeta och bidra till en god arbetsmiljö är viktigt för att bli en del av vårt team.
Du bör vara van vid att prioritera, vara flexibel, inneha stor ansvarskänsla och alltid ha patienten i fokus. Till patienterna tar du dig med cykel eller bil därför behöver du kunna cykla och ha B-körkort.
Vi erbjuder dig att arbeta heltid, men vill gärna tillgodose dig en önskad tjänstgöringsgrad. Schemat är kvällstid, med tjänstgöring varannan helg. När du börjar hos oss får du en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån dina förutsättningar.
Malmö Stads värdegrund innebär respekt, engagemang, kreativitet och det kännetecknar vår verksamhet i hemsjukvården Arenan.

Är du nyfiken eller har några frågor? Tveka inte att kontakta oss redan idag! Om du vill veta mer, erbjuder vi gärna auskultation hos oss.

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maryam Noroozi
Telefon 073-366 55 03
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Hemsjukvården Arenan verkar i centrala/västra Malmö. Här möter du engagerade kollegor, ett utvecklande arbetsklimat där vi stödjer och lär av varandra, i ett av stans trevligaste arbetslag. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem.
Vi sitter i ljusa lokaler på Bellevue, här får du eget arbetsrum, vi har trevliga möteslokaler och nära till allmänna transportmedel. Det finns gott om parkeringsmöjligheter för dig som långpendlar.
https://goo.gl/maps/qj6Me7q6zzCXf6kFA

Är du nyfiken på hur en dag kan se ut hos oss så är du välkommen att boka in besök och/eller bredvidgång under en vanlig arbetsdag.