Hej sjuksköterska! Vill du jobba i hemsjukvården i södra Malmö?

Hej sjuksköterska! Vill du jobba i hemsjukvården i södra Malmö?

Arbetsdagen hos oss är varierande och arbetet innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Vi har ett nära, tvärprofessionellt samarbete med både hemtjänstens omvårdnadspersonal och våra kollegor på rehab.
Som sjuksköterska ansvarar du även för att handleda och delegera omvårdnadspersonal i hemtjänsten.

Kvalifikationer
Du är såklart legitimerad sjuksköterska med rätt att arbeta i svensk sjukvård. Har du erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård och är specialistutbildad distriktssköterska är det meriterande. Vi välkomnar även dig utan erfarenhet inom området, men som har ambitionen att utvecklas inom hemsjukvården. Att du har ett gott bemötande, lätt för att samarbeta och bidra till en god arbetsmiljö är viktigt för att bli en del av vårt team.
Du bör vara van vid att prioritera, vara flexibel, inneha stor ansvarskänsla och alltid ha patienten i fokus. Till patienterna tar du dig med cykel eller bil därför behöver du kunna cykla och ha B-körkort.
Vi erbjuder dig att arbeta heltid, men vill gärna tillgodose dig en önskad tjänstgöringsgrad. Schemat är dagtid med tjänstgöring var sjätte helg. När du börjar hos oss får du en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån dina förutsättningar.
Malmö Stads värdegrund innebär respekt, engagemang, kreativitet och det kännetecknar vår verksamhet i hemsjukvården Katrinetorp 2.

Är du nyfiken eller har några frågor? Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan idag

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anna Herold
Telefon 0735-126476
Email Mejla Anna Herold
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.
Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!
Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Hemsjukvården Katrinetorp 2 storsatsar och därför söker vi nu fler sjuksköterskor till vårt team.
Katrinetorp 2 är hemsjukvården som ligger i Södra Malmö. Området innefattar både höga hus och villor, men även charmig landsbygd ut mot Oxies omnejd. Vi har ett sammansvetsat team med engagerade medarbetare och som nu ska utöka vår verksamhet med fler sjuksköterskor. Vi utgår snart ifrån nyrenoverade lokaler på Söderkulla.
Önskar du ett omväxlande, meningsfullt och spännande arbete? Då är det dig vi söker.