Hej sjuksköterska! Vill du jobba i Malmö stad? Spontanansök här!

Hej sjuksköterska! Vill du jobba i Malmö stad? Spontanansök här!

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Schema kan vara förlagt dag, kväll och helg och även nattjänst finns, baserat på verksamhetens behov. Möjlighet finns till önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö stads riktlinjer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård eller är specialistutbildad inom relevant område. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter.Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund; respekt, engagemang och kreativitet.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Vi utformar introduktion och bredvidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov
Om du inte har möjlighet att komma till Malmö för en intervju, går det bra att ha en första intervju via Skype.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Eva Jonsson
Telefon 072-380 97 43
Email Mejla Eva Jonsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 29 sept 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.
Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!
Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Vill du vara en av oss?
Vi har nästan 400 sjuksköterskor som arbetar i något av våra team ute i verksamheterna. Under sommaren rekryterar vi i mindre omfattning, men om du vill anmäla intresse för att arbeta hos oss, så är du välkommen att skicka in en spontanansökan, så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Läs mer här: https://malmo.se/Service/Du-och-dina-anhoriga/Kommunal-sjukvard.html