Hej ekonomibiträde kök! Kostenheten behöver dig i sommar!

Hej ekonomibiträde kök! Kostenheten behöver dig i sommar!

Du jobbar dagtid och dina arbetsuppgifter består av att hjälpa till med kökets göromål såsom salladsberedning, utportionering, disk, varuplock och städning av kökslokaler.
Du behöver också kunna stå vid kassa I våra restaurangkök och ta emot betalning av dagens lunch.
Du är underställd sektionschefen som ansvarar för flera kök.

Kvalifikationer
Du har kunskaper i egenkontroll.
Erfarenhet från olika typer av restaurangverksamhet är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet av kassa är även det meriterande men ej ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift och har IT-kunskaper.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Mikael Svensson
Telefon 072-88697 80
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Kostenheten har ca 40 medarbetare som i nio kök dagligen lagar och serverar till äldre, både till dem som har sitt hem i särskilt boende och dem som besöker någon av våra restauranger på mötesplatser.
I köken arbetar allt från en till tio personer beroende på kökets storlek och i kökets team ingår allt från 1:e kock ,kockar och ekonomibiträden.
Våra menyer består huvudsakligen av husmanskost men även modernare rätter erbjuds.
Vi erbjuder ett meningsfullt och viktigt sommarjobb i köken inom äldreomsorgen!