Hej avlösare/ledsagare/kontaktperson - Malmö behöver dig!

Hej avlösare/ledsagare/kontaktperson - Malmö behöver dig!

I uppdraget ingår att hjälpa och stödja brukaren med kontaktinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat sociala aktiviteter, stöd med dagliga rutiner och allmänna göromål.
Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring brukaren samt ha kontakt med brukarens anhöriga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av människor, lyhörd för den andres behov och uppskattar ett utåtriktat arbete med en mångfald av möten.
Du behöver inte ha utbildning inom området, men det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med människor, t ex omvårdnad, pedagogik eller likvärdigt.
Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga är självklart. Du är flexibel och social, har lätt för att ta kontakt med nya människor och uppskattar att vara utomhus. Då arbetet innebär arbete hos olika brukare behöver du ha god lokalkännedom i Malmö.
Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du talar andra språk, t ex kroatiska/bosniska/serbiska, albanska eller arabiska.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Eva Jonsson
Telefon 072-3809743
Email Mejla Eva Jonsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Hej avlösare/ledsagare/kontaktperson - Malmö behöver dig!

Nu söker vi timavlönade avlösare, kontaktperson och ledsagare till hälsa, vård och omsorg vår, sommar & höst 2018.

Vi behöver dig som gillar att arbeta med människor och känner att du gör skillnad.
Du erbjuds möjlighet att arbeta som timvikarie efter brukarens behov och din önskan om antal timmar. Vi erbjuder såväl timvikariat under vår & höst, som längre vikariat under sommarperioden.