Som arbetsterapeut är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att göra behovsbedömningar, upprätta rehabiliteringsplaner samt planera, genomföra och utvärdera rehabiliterande insatser mot gemensamt uppsatta mål. I detta ingår utprovning, förskrivning och uppföljning av tekniska hjälpmedel.

Handledning av omvårdnadspersonal ingår också i uppdraget.
Du ingår i ett eller flera team som kan bestå av arbetsterapeut, sjuksköterska, biståndshandläggare samt omvårdnadspersonal.

Vi har vår verksamhet i hela Malmö, men din placering är i en arbetsgrupper, som servar ett visst område i staden. Om du har önskemål att arbeta i ett visst område, ange gärna det i ditt personliga brev.

Vi cyklar eller kör bil hem till brukarna, så körkort är meriterande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Som person är du flexibel, lyhörd och har ett serviceinriktat förhållningssätt.
Du har god samarbetsförmåga men också förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du måste ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
B-körkort (manuell) är önskvärt.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Therése Grevendahl
Telefon 0766-083709
Email Mejla Therése Grevendahl
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se/malmobehoverdig
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ Nu söker vi semestervikarierande arbetsterapeuter till hälsa, vård och omsorg, LSS och socialpsykiatri inför sommaren 2019. Vi erbjuder dig sommarvikariat inom någon av följande verksamheter: Korttidsboende Rehabteam LSS & socialpsykiatri Vård-, demens- och gruppboende