HR-administratörer till Bemanningsenheten

HR-administratörer till Bemanningsenheten

Som HR-administratör är du vårt ansikte utåt för arbetssökande, befintliga vikarier och verksamheten vi jobbar för. Du är en viktig länk för att lösa både det kortsiktiga och långsiktiga bemanningsbehovet. Uppdraget innebär att stödja verksamheterna i arbetet med att attrahera rekrytera, introducera samt följa upp medarbetare som bemannas via enheten. Vidare hanterar du som HR-administratör administrativa delar av HR-processer, ger administrativt stöd till HR-konsulter och sektionschefer på Bemanningsenheten samt utför för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter såsom anställningsadministration och löneadministration i Personec P.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant gymnasiekompetens och minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat med administrativa uppgifter och IT-stöd. Att ha erfarenhet av jobb som samordnare, planerare eller chefsstöd med schemaläggning är ett krav. Meriterande är kunskap och vana i att arbeta med IT-stöd såsom Aditro/Personec, Vikariebanken (Euronetics) och Visma Recruit. Även kunskap om lagar och avtal inom arbetsrättens område samt arbetstidsmodeller såsom X-turer och tid i tidbank är meriterande. För att klara uppdraget ska du ha förmåga att kunna arbeta självständigt och kunna göra prioriteringar i ditt arbete. Som person är du ordnings- och serviceinriktad med ett professionellt förhållningssätt. Bemanningsenheten är en viktig kugge i hjulet för bemanningen av våra verksamheter och tempot kan vara både högt och utmanande. Det är således viktigt att du klarar av att behålla ett gott bemötande, även i stressiga situationer. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en verksamhet i förändring.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Johan Yvlin
Telefon 040-346257
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Bemanningsenheten har ett samlat ansvar för vikariehanteringen inom Hälsa-, Vård- och Omsorgsförvaltningen i Malmö Stad. Från och med januari 2019 kommer vi även att ansvara för administrationen kring anställning och lön för förvaltningen.