Fysioterapeut/Sjukgymnast till tvärprofessionellt team

Fysioterapeut/Sjukgymnast till tvärprofessionellt team

Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt efter sjukhus- eller korttidsvistelsen. Tillsammans med dina kollegor planerar ni för hemtagning vilket kan innebära digitalplanering, personliga möten på sjukhus/korttidsboende eller telefon/Skypeplaneringar. Samverkan med interna och externa verksamheter är dagligt förekommande. Vi erbjuder stimulerande arbete där du träffar patienter med många olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med några års erfarenhet av yrket. För att trivas i rollen behöver du ha förmågan att enkelt förhålla dig till ändrade omständigheter i arbetet och ha ett lösningsfokuserat och serviceinriktat förhållningssätt. Då arbetet innefattar en stor del kommunikation och dokumentation är det krav på att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift och har datorvana.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Eva Ersson
Telefon 0708 56 07 97
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! 1 januari 2018 bilades den nya myndighetsavdelningen inom Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. Avdelningen består av cirka 150 medarbetare indelade i tre enheter, SVU/korttid, ordinärt boende samt SÄBO/ADM & utveckling samt en stabsfunktion. Enheten SVU/korttid består av tre sektioner med tvärprofessionella team innefattande biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/ sjukgymnaster och assistent. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi söker nu en fysioterapeut/ sjukgymnast till ett av våra team.