Arbetsterapeut till Kommunens rehabiliteringsavd (KRA)

Arbetsterapeut till Kommunens rehabiliteringsavd (KRA)

Som legitimerad arbetsterapeut inom Kommunens rehabiliteringsavdelning (KRA) i Malmö stad arbetar du med att göra ADL-bedömningar, kognitiva bedömningar och funktionsbedömningar. Tillsammans med patienten och teamet på KRA upprättar du rehabiliteringsplaner med klart angivna mål och utformar individuell träningsplan. Du gör bedömning av bostadsmiljö där utprovning av tekniska hjälpmedel och bostadsanpassning ingår samt deltar i vårdplaneringar. I arbetet ingår även att handleda övrig personal i ett rehabiliterande synssätt. Som arbetsterapeut är du en del i ett team och samarbetar med sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut och har några års erfarenhet i yrket. Det är meriterande om du har utbildning inom neuropsykologi eller ortopedi.Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete med rehabilitering inom liknande verksamhet. Som person är du positiv, flexibel och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt vara lyhörd för patienternas individuella behov. Du ser det som självklart att vara aktiv i kvalitets- och utvecklingsarbete inom Malmö stad. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet har du god servicekänsla och kommunikationsförmåga samt datorvana.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Gun Nilsson Burman
Telefon 0708-413474
Email Mejla Gun Nilsson Burman
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!