3 Undersköterskor till S:t Knuts hemtjänstområde

3 Undersköterskor till S:t Knuts hemtjänstområde

Omvårdnadsarbete, Viktigt att kunna stödja brukaren utifrån dennes individuella behov och önskemål. Dokumentation, delegerade HSL-uppgifter samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom hemtjänst.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning/omvårdnadsprogram och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom vården. Vi söker dig som känner ett stort engagemang för vård- och omsorg. Du är noggrann, flexibel, kan arbeta självständigt och du har en god samarbets- och initiativförmåga.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Lina Karlsson
Telefon 0709-130663
Email Mejla Lina Karlsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi söker 3 undersköterskor till S:t Knuts hemtjänstområde.