Är du noggrann och en fena på administration? Assistent sökes!

Är du noggrann och en fena på administration? Assistent sökes!

Arbetsuppgifterna som assistent är mycket varierande och vi söker därför dig som trivs med variation i vardagen och som är har förmågan att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter.

Som assistent är du ett stöd till verksamhetens personal och chefer med verksamhetsspecifika administrativa arbetsuppgifter som t.ex. debiteringsunderlag för brukare, registrering i personal-, ekonomi och verksamhetssystem. Du arbetar i Malmö stads HR-system, Personec P, där alla anställningar, närvaro och frånvaro läggs in och som ligger till grund för utbetalning av lön till enhetens medarbetare. Du hantera också fakturor och utdata i ekonomisystemet Ekot. Du är ett stöd till chefen i exempelvis schemaläggning och semesterplanering.

I tjänsten ingår även telefonservice, vilket innebär att du har telefonkontakt med både brukare, anhöriga och medarbetare.
Förutom rent administrativa arbetsuppgifter kommer du utföra hembesök och matcha våra medarbetare till uppdrag utifrån utredningsunderlag.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieexamen med inriktning lämplig för uppdraget. Det är meriterande med gymnasieinriktning eller yrkesutbildning med inriktning administration.

Du har längre erfarenhet av att arbeta i en samordnande roll och med administrativa arbetsuppgifter. Har du dessutom erfarenhet av våra verksamheter sedan tidigare, eller exempelvis arbetat som samordnare inom ordinärt boende, ser vi det som meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av schemaläggning och/eller semesterplanering.

Då du dagligen kommunicerar både i tal och skrift är det ett krav för tjänsten att du har goda kunskaper i det svenska språket. Du har datorvana, erfarenhet av att arbeta i digitala system samt goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av Malmö stads system Personec P, Lifecare, Lapscare och Ekot är meriterande.

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, kan ta egna initiativ som tar ansvar för ditt arbete. I rollen som assistent ställs höga krav på noggrannhet och att inget lämnas åt slumpen. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har förmåga att snabbt kunna ställa om när det oväntade händer och har lätt för att samarbeta med andra. Rollen som assistent kräver ett serviceinriktat förhållningssätt mot chefer, kollegor, anhöriga och brukare.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Helén Niles-Silow
Telefon 070-8918177
Email Mejla Helén Niles-Silow
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!